За Нас

Идеята ни
Studio N Stage доказано е бранд сред лидерите на пазара между салоните за красота. Гордеем се с вече почти 10 годишна история в създаването на красота и високо качество на обслужването.

Разполагаме с две локации, първата се намира в центъра на София на бул. Стефан Стамболов 6,а втората е в сърцето на жк. Надежда в бл. 173, вх. А, непосредствено до бул. Ломско шосе.
„N Stage“ е сред първите брандове, които предлагат диагностика на косата, която все повече навлиза като практика в салоните. Чрез нея специалистите определят от каква грижа и обслужване има нужда скалпа и косъма.

Този вид диагностика се предлага за всеки клиент на салона при първо посещение, както и периодично, което позволява да се проследи резултата от грижите за косата.
Наско Папазов

Наско Папазов е собственик на популярния фризьорски салон „N Stage“.

Започва да се занимава с фризьорство на 16 години и е работил за някои от най-големите салони в София. Открива първия си салон на 21 години, като не след дълго разширява екипа си.

Работи с популярни лица от шоубизнеса, модата, бизнеса и политиката. Бил е част от екипите, които се грижат за визиите на участниците в детската Евровизия, Sofia Fashion Week, Dancing Stars, Шоуто на Азис и много други от лицата на българския телевизионен ефир.

Работата на талантливия коафьор често блести на кориците на популярни списания като Amica, Joy, Glamour, Cosmopolitan, Story и Hеllo. Наско Папазов е част и от артистичния екип на L’Oreal България – Style Master Cut & Styling.

Папазов е избран да представи свой проект в категория „Авангардна мода“ на „Артистичен форум L’Oreal“ 2014, което определя като трамплин в своята кариера.

През 2016 година печели престижната награда в категория „Авангардна мода“ на Международния фестивал на прическата и красотата „Sofia Hair Fashion Show“.

ГЕОРГИ АТАНАСОВ ХОРХЕ

Георги Атанасов-Хорхе е фризьор Style Expert & посланик на Kerastase в Studio N Stage.

Хорхе е ученик на N Stage Academy и Академия Л’Ореал България, несъмнено един от най-бързо развиващите се млади фризьори в страната. Две поредни години 2019 и 2020 печели първо място и престижната награда ТАЛАНТ ФРИЗЬОР на Академия Л’Ореал България, както и успешно завършва Експерт фризьор.

Не спира да се развива и за него грижата за косата и перфектните детайли са изключително важни!Работата му редовно присъства в редица модни проекти, фотосесии и други.

Online Shop

Решихме да създадем  N stage online shop,за да отговорим на очакванията ви и да направим още по-достъпно за вас професионалното портфолио от продукти с които ние работим и/или гарантираме за техният  произход.Тук както и в салоните ни ще намерите само продукти с най-високо качество,които старателно сме подбрали,проучили и дори тествали лично преди да ви ги предложим.Ние вярваме че това е най-добрият начин за да изградим взаимно  доверие и дългосрочни взаимоотношения. …. Защото „Звездата си ти”!