За Нас

Идеята ни
Studio N stage доказано е бранд сред лидерите на пазара между салоните за красота.Гордеем се с вече почти 10 годишна история в създаването на красота и високо качество на обслужването.

Разполагаме с две локации, първата се намира в центъра на София на бул. Стефан Стамболов 6,а втората е в сърцето на жк.Надежда в бл.173 вх.А, непосредствено до бул.Ломско шосе.
„N-stage“ е сред първите брандове ,които предлагат диагностика на косата, която все повече навлиза като практика в салоните. Чрез нея специалистите определят от каква грижа и обслужване има нужда скалпа и косъма.

Този вид диагностика се предлага за всеки клиент на салона при първо посещение, както и периодично, което позволява да се проследи резултата от грижите за косата.
Наско Папазов
Наско Папазов е собственик на популярния фризьорски салон „N-stage“.

Започва да се занимава с фризьорство на 16 години и е работил за някои от най-големите салони в София. Открива първия си салон на 21 години,като не след дълго разширява екепа си.

Работи с популярни лица от шоубизнеса, модата, бизнеса и политиката. Бил е част от екипите, които се грижат за визиите на участниците в детската Евровизия, Sofia Fashion Week, Dancing Stars, Шоуто на Азис и много други от лицата на българския телевизионен ефир.

Работата на талантливия коафьор често блести на кориците на популярни списания като Amica, Joy, Glamour, Cosmopolitan, Story и Hеllo. Наско Папазов е част и от артистичния екип на L’Oreal България- Style master cut&styling
Папазов е избран да представи свой проект в категория „Авангардна мода“ на „Артистичен форум L’Oreal“ 2014, което определя като трамплин в своята кариера.

През 2016 година печели престижната награда в категория „Авангардна мода“ на Международния фестивал на прическата и красотата „Sofia Hair Fashion Show“.
ГЕОРГИ АТАНАСОВ ХОРХЕ
Георги Атанасов-Хорхе е фризьор Style Expert & посланник Kerastase в Studio-N-stage.

Хорхе е ученик на N-stage Academy и Академия Л'Ореал България,несъмнено един от най-бързо развиващите се млади фризьори в страната.Две поредни години 2019 и 2020 печели първо място и престижната награда ТАЛАНТ ФРИЗЬОР на Академия Л'Ореал България,както и успешно завършва Експерт фризьор.

Не спира да се развива и за него грижата за косата и перфектните детайли са изключително важни!Работата му редовно присъства в редица модни проекти, фотосесии и други.
ПЕТЯ ИЛИЕВА
Петя Илиева е style expert фризьор в екипа на студио N-Stage вече 8 години, а последната се радваме на завръщането в редиците ни след прекъсване по повод майчинство.

Петя Илиева е първата ученичка на Наско тя е изключително креативна, динамична и в същото време деликатна личност.Вълнува се и е винаги запозната с последните модни тенденции
Online Shop

Решихме да създадем  N stage online shop,за да отговорим на очакванията ви и да направим още по-достъпно за вас професионалното портфолио от продукти с които ние работим и/или гарантираме за техният  произход.Тук както и в салоните ни ще намерите само продукти с най-високо качество,които старателно сме подбрали,проучили и дори тествали лично преди да ви ги предложим.Ние вярваме че това е най-добрият начин за да изградим взаимно  доверие и дългосрочни взаимоотношения. …. Защото „Звездата си ти”!